• Šarkaniáda v ŠKD

          • Opäť prišiel novembrový čas šarkanov. Je to obľúbená jesenná akcia družinárov. Naša šarkaniáda sa konala vo štvrtok na školskom dvore. Využili sme ešte teplé a trochu veterné jesenné počasie. Do výroby šarkanov sa s chuťou pustili všetky deti a vyrobili šarkany z tradičných aj netradičných materiálov. Deti vonku čakali rôzne aktivity: -Šarkania naháňačka, -Šarkaní tanec, -Šarkania podávačka, -Najrýchlejší šarkan -Rýchle ruky.

          • Záložka do knihy spája školy....

          • Záložka do knihy spája školy.... Inšpirujúci svet rozprávok, básní a príbehov ako aj po minulé roky, tak aj tento rok, sme sa zapojili do tejto krásnej spolupráce. Žiaci vytvorili na hodinách výtvarnej výchovy krásne záložky na rozprávkovú tému podľa vlastného uváženia. Vytvorili viac ako 130 záložiek, ktoré putovali žiakom zo Základnej školy v Trebišove. Veríme, že sme ich potešili, a že si každý vybral tú, ktorá ho očarila a na prvý pohľad hneď zaujala. Dúfame, že sa zapojíme aj ďalší rok

          • Florbalová liga

          • Dňa 6.11. sa vybraní žiaci zúčastnili 1. kola florbalovej ligy, kde ich čakali zápasy so susednými školami v telocvični ZŠ Jána Zemana. Hoci nám šťastie neprialo a pripravenosť súperov bola veľmi dôkladná, z celkového počtu piatich zápasov sa nám podarilo vyhrať jeden. Celý deň sa niesol v príjemnej atmosfére a žiaci si užili skvelý športový zážitok. Tešíme sa na ďalšie kolo vo florbalovej lige a veríme, že bilancia výsledkov bude priaznivejšia.

          • Deň materských škôl

          • Dnes bol pre nás výnimočný deň. Oslávili sme ,,Deň materských škôl”. Keďže nám počasie neprialo, využili sme celý priestor v MŠ na netradičné aktivity. Všetci sme si tento deň užili. 👧🏼🧒🏼😊

          • Desiata pre vaše dieťa

          • Vážení rodičia,starostlivosť o výživu Vašich detí je pre Vás určite prioritou. Sme preto radi, že Vám môžeme predstaviť službu mojadesiata.sk, ktorá umožňuje zabezpečiť čerstvú, chutnú a zdravú desiatu pre Vaše ratolesti bez námahy a stresu, z pohodlia Vášho domova. Platforma mojadesiata.sk ponúka výber desiat starostlivo pripravených s ohľadom na to, aby Vaše deti dostávali potrebnú výživu pre zdravý rast a vývoj. Desiate pre Vašich školákov môžete objednávať úplne jednoducho iba pár klikmi na linku nižšie. Stačí sa zaregistrovať a môžete začať objednávať desiatu. Služba mojadesiata.sk ponúka jednoduché, pohodlné riešenie nezaťažujúce rodinný rozpočet. Tak neváhajte a objednávajte desiatu pre svoje deti. Ponuka desiat sa bude postupne dopĺňať, pribudnú aj fotky a popisy. Desiata bude v škole každý deň o 8:30 hod.Panini teplé. Cez Edupage ste dostali aj ponuku desiat s jednotlivým zložením každého jedla. Prosíme o trpezlivosť a ohľaduplnosť, nakoľko s touto službou len začíname  a potrebujeme veci postupne doladiť a dotiahnuť do zdarného konca. Ďakujeme.

            Desiaty pre vaše deti pripravuje vždy čerstvé tím bistra Na skok v Novej Bani.

            Ako to funguje?

            Rodič vyplní vždy v stredu alebo vo štvrtok objednávku na ďalší týždeň a rovno ju kartou zaplatí. Pokiaľ objednávka prebehla správne, obdržíte potvrdenie na email, ktorý ste vyplnili.Náš tím každý deň ráno pripraví desiaty a privezie ich do školy, kde ich pre každú triedu rozdelí pracovníčka školy. Ku každej objednávke si dieťa vyberie jeden kus ovocia z momentálnej ponuky.

            Ako odhlásiť objednanú desiatu?

            Desiaty je možné odhlásiť telefonicky deň vopred do 15 hodín na tel: 045 / 532 24 23 . Peniaze za odhlásené desiaty je možné si vyzdvihnúť osobne do 14 dní v bistre Naskok (Bernolákova 11, Nová Baňa), kde zároveň dostanete storno doklad.