• VONKU JE NAJ

          • Milí priatelia,

            podarilo sa nám uspieť v programe “Vy rozhodujete, my pomáhame“ Nadácie Tesco, kde bol náš projekt VONKU JE NAJ zaradený hodnotiacou komisiou medzi tri najlepšie v regióne!

            Podporte, prosím, náš projekt, aby deti v materskej škole mohli tváriť čo najviac času vonku. Vybudujeme krajšie prostredie plné zelene, podnetné prostredie zamerané na technické a environmentálne vzdelávanie. Postavíme si bylinkovú špirálu, pocitový chodník, budeme pestovať rastlinky. Deti budú objavovať, bádať, učiť sa novým veciam, pracovať s novými pomôckami. Vzájomne sa rešpektovať, spolupracovať, komunikovať a odovzdávať získané zručnosti žiakom v ZŠ, rodičom a verejnosti.

            Touto cestou vás chceme požiadať o pomoc, nakoľko v druhom kole budú o jeho podpore rozhodovať zákazníci obchodu spoločnosti Tesco, čiže aj VY

            Ako? Je to celkom jednoduché.

            Každý zákazník, ktorý od DNES 11. júla-07. augusta 2022 nakúpi v obchode Tesco Žarnovica, dostane po zaplatení jeden hlasovací žetón. Žetón vhodí do hlasovacieho boxu, ktorý bude patriť našej škole a nášmu projektu VONKU JE NAJ. Projekt s najväčším počtom hlasov od zákazníkov získa podporu vo výške 1300 eur. Projekt umiestnený v hlasovaní zákazníkov na 2. mieste získa podporu v hodnote 600 eur, projekt umiestnený na 3. mieste 300 eur.

            ĎAKUJEME veľmi pekne za každý jeden žetón!!!

            Ďakujeme za zdieľanie

          • Zber bateriek

          • Ďakujeme všetkým naším zberačom bateriek.Najúspešnejšia bola v tomto školskom roku Olívia Šuchterová - ktorá nazbierala úžasných 404 kg bateriek. Za každý kg bateriek získala 100 bodov. Svoje body si vymenila za krásne ceny. Srdečne jej blahoželáme Ako škola sme vyzbierali celkovo 680kg bateriek a aj vďaka Olívii sme sa umiestnili na krásnom 5.mieste v rebríčku všektých registrovaných škôl na Slovensku. V zbere pokračujeme opäť v novom školskom roku - nezabudnite cez prázdniny naďalej odkladať použité baterky

          • Šikovný deviatak :)

          • Takéto krásne projekty vytvoril Denis Repiský, žiak 9. ročníka - na hodinách techniky vytvoril úžasné drevené mestečko s precíznymi detailmi, hodiny dejepisu sme si obohatili vyrobením krásnej makety Benediktínskeho kláštora v Hronskom Beňadiku a na geografii vytvoril nádhernú mapu Slovenska s jednotlivými krajmi ako aj erbmi jednotlivých miest.

          • POĎAKOVANIE

          • Milí žiaci, rodičia, kolegovia, priatelia, kamaráti a všetci naši podporovatelia v súťaži spoločnosti Lidl „Slovensko ako maľované“. Týmto sa vám všetkým chceme veľmi pekne poďakovať za vašu podporu, posielanie kódov, hlasovanie a oslovovanie známych i neznámych, aby hlasovali za našu školu. Špeciálne poďakovanie patrí pánovi Ľubomír Knebl a Základná škola Vysoká pri Morave , ktorí nás podporovali niekoľko týždňov! Ďakujeme aj všetkým školám v našom okolí, ktoré nás začali podporovať posledné dni do konca súťaže. Aj keď sme sa nakoniec neumiestnili na prvom mieste, je krásne ako sme sa dokázali zomknúť a podporovať, obnovili sa staré kamarátstva, našli sme nových priateľov a nové školy, s ktorými určite nadviažeme v ďalších školských rokoch spoluprácu.

            Ďakujeme ešte raz za podporu, veľmi si to vážime a nezabudneme.

            PS: Prosíme zdržať sa negatívnych komentárov na víťaznú školu.